LEGO Speed Champions - Lamborghini Lambo V12 Vision GT-superbil - 76923
LEGO Speed Champions - Lamborghini Lambo V12 Vision GT-superbil - 76923
.
DKK 249,95 / STK
DKK 199,96 ekskl. moms
  •  

Lamborghini-legetøjsbil til børn – LEGO® Speed Champions billegetøjet Lamborghini Lambo V12 Vision GT-superbil til drenge og piger fra 10 år, gamingfans og alle, der elsker superbilmærket.
1 minifigur – Byggesættet med et køretøj indeholder en kørerminifigur iført Gran Turismo-tøj og hjelm, som børn kan sætte ind i cockpittet for at udspille racerløb.
Autentiske Lamborghini-detaljer – LEGO® legetøjsbilen har cockpit, todelt bagvinge, sekskantede detaljer på hjulenes fælge, dobbelte udstødningsrør, Gran Turismo-logoer og Y-formede baglygter.
Udstillingsmodel af legetøjsbil – Når børn og bilfans har nydt at lege og udspille historier med Lamborghini-legetøjssættet, kan de udstille det på en hylde eller deres natbord.
Bilgaver – Legesættet med en bilmodel rummer en sjov bygge- og legeoplevelse og er en perfekt LEGO® gaveidé til børn fra 10 år eller voksne samlere af bilmodeller.
Større racereventyr – Hold udkig efter flere LEGO® Speed Champions billegesæt (sælges separat), fyldt med autentiske detaljer.
Udstil og leg med ikoniske køretøjer – Med LEGO® Speed Champions bilbyggesæt kan børn og passionerede bilfans bygge kopier af nogle af verdens mest berømte biler.

  • Varenummer
    5702017583761
  • Producent
  • Mærke
Bestsellers i LEGO