LEGO Ninjago - Ungdragen Riyu - 71810
LEGO Ninjago - Ungdragen Riyu - 71810
.
DKK 129,95 / STK
DKK 103,96 ekskl. moms
  •  

Actionfyldt dragelegetøj til børn – Drenge og piger fra 6 år kan udspille scener fra sæson 2 af tv-serien NINJAGO®: Dragerne vågner med legesættet Ungdragen Riyu.
Bevægelig dragemodel – Børn kan arrangere legetøjsdragens vinger, hale og ben i forskellige positurer, før de sætter en af minifigurerne af en NINJAGO®-karakter i sadlen og suser op mod skyerne.
3 minifigurer – Ninjalegesættet indeholder Arin bevæbnet med tilbehør i form af en klatrekrog og et katanasværd, Sora med et katanasværd og en ulvemaskekriger med et sværd som tilbehør.
Ninjagave – Ninjalegetøjet rummer en sjov bygge- og legeoplevelse og er perfekt som en uventet gave til drenge og piger, der elsker at lege rollelege, hvor de er deres ninjahelte.
En hjælpende hånd – Find intuitiv vejledning i LEGO® Builder appen, hvor byggere kan zoome ind på og dreje modeller i 3D, holde styr på, hvor langt de er kommet, og gemme sæt, samtidig med at de udvikler nye færdigheder.
Større ninjaeventyr – Hold udkig efter flere sæt af NINJAGO®-actionlegetøj (sælges separat), der omfatter dr = ager, mech-robotter og fartøjer.
Et univers af ninjalegetøj – LEGO® NINJAGO® byggelegetøj til børn indeholder mech-robotter, fartøjer og templer, så børn kan rejse ind i en fantasiverden af eventyr med deres ninjahelte.

  • Varenummer
    5702017584546
  • Producent
  • Mærke
Bestsellers i LEGO