LEGO Ninjago - Kais ild-elementrobot - 71808
LEGO Ninjago - Kais ild-elementrobot - 71808
.
DKK 269,95 / STK
DKK 215,96 ekskl. moms
  •  

Tilpasningsegnet legetøj med actionfigur til børn – Ninjalegetøjet Kais ild-elementrobot til drenge og piger fra 7 år kan kombineres med 2 andre mech-robotter (sælges separat) takket være de aftagelige ben, arme og overkrop.
Byg din egen mech-dragt – Børn kan nyde timevis af kreativt sjov, når de mikser og matcher dele fra disse eventyrfyldte ninja-legetøjssæt (sættene sælges separat) for at skabe deres egen figur af en kamprobot.
4 NINJAGO®-minifigurer – Sættet indeholder Kai, Zane og Jordana, hver med et sværdelement, og en ulvemaske-kriger, så børn kan genopføre kampe fra sæson 2 af tv-serien NINJAGO: Dragerne vågner.
Bevægelig figur – Kais mech-robot har bevægelige arme og ben, der kan vippes og drejes til kampstillinger, og et stort gyldent sværd til at lege rollelege med kampe mod en ulve-mech-figur.
Ninjagave – Kamplegetøjet rummer en sjov bygge- og legeoplevelse og er en god idé til en hverdagsgave til børn, der elsker at udspille actionfyldte historier.
Flere tilpasningsegnede mech-robotter – Børn kan udskifte og kombinere dele fra Kais kamprobot med Coles jord-elementrobot (71806) og Soras tech-elementrobot (71807), som sælges separat.

  • Varenummer
    5702017584522
  • Producent
  • Mærke
Bestsellers i LEGO