LEGO Ninjago - Coles jord-elementrobot - 71806
LEGO Ninjago - Coles jord-elementrobot - 71806
.
DKK 179,95 / STK
DKK 143,96 ekskl. moms
  •  

Legetøj med actionfigur til børn – Det eventyrfyldte legetøj Coles jord-elementrobot til drenge og piger fra 7 år kan kombineres med 2 andre mech-robotter (sælges separat) takket være de aftagelige ben, arme og overkrop.
Byg din egen mech-dragt – Fans af ninjalegetøj kan nyde timevis af kreativt sjov, når de mikser og matcher dele fra disse legetøjssæt med actionfigurer (sættene sælges separat) for at skabe deres egen figur af en kamprobot.
2 NINJAGO®-minifigurer – Sættet indeholder Cole med en mini-katana som tilbehør og en ulvemaske-kriger med et sværdelement, så børn kan genopføre kampe fra sæson 2 af tv-serien NINJAGO: Dragerne vågner.
Bevægelig figur – Den tungt pansrede mech-robot har et cockpit, som børn kan sætte Cole ind i, enstor hammer og bevægelige arme og ben, der kan vippes og drejes i forskellige kampstillinger.
Ninjagave – Kamplegetøjet rummer en sjov bygge- og legeoplevelse og er en god idé til en hverdagsgave til børn, der elsker at udspille actionfyldte historier.
Flere tilpasningsegnede mech-robotter – Børn kan udskifte og kombinere dele fra Coles kamprobot med Soras tech-elementrobot (71807) og Kais ild-elementrobot (71808), som sælges separat.

  • Varenummer
    5702017584515
  • Producent
  • Mærke
Bestsellers i LEGO