LEGO Minecraft - Våbenkammeret - 21252
LEGO Minecraft - Våbenkammeret - 21252
.
DKK 179,95 / STK
DKK 143,96 ekskl. moms
  •  

Alsidigt LEGO® Minecraft® byggesæt – Dette fysiske Minecraft-legesæt med våben og eventyr til børn giver drenge og piger fra 7 år en nem start på kreative Minecraft-eventyr.
Legetøj med actionhelt – Indeholder minifigurer af Minecraft® Alex og rustningssmed, 3 miljøer samt Minecraft-rustning og -våben, der kan bygges, bl.a. en gylden økse, 2 sværd, 2 skjolde og en fortryllet trefork.
3-delt byggelegetøj til børn – Omfatter et arbejdsområde med en ambolt, ovn, slibesten og kedel, et rustningsrum med våbenkiste og en Minecraft® Nether-portal med svingdøre.
Sjældne terracottafliser – Det autentisk detaljerede LEGO® Minecraft® byggesæt indeholder terracottafliser, som er meget værdsat blandt Minecraft-spillere.
Gave til børn fra 6 år – Forkæl Minecraft®-spillere med dette fysiske bygge- og actionlegetøj med Minecraft-figurer i et biom, der er fyldt med lege- og udstillingsmuligheder.
Kombiner legesæt for at få endnu mere sjov – Minecraft® Våbenkammeret kan leges med for sig selv eller integreres med andre LEGO® Minecraft legetøjssæt, især Baghold ved Nether-portalen (21295), der sælges separat.

  • Varenummer
    5702017583280
  • Producent
  • Mærke
Bestsellers i LEGO