LEGO Gabby's Dollhouse - Kreatid med Æskebarn - 10795
LEGO Gabby's Dollhouse - Kreatid med Æskebarn - 10795
.
DKK 129,95 / STK
DKK 103,96 ekskl. moms
  •  

Dukkehus-legetøj med kreativt tema til børn – Fans af DreamWorks Animations tv-serie Gabbys dukkehus kan være kreative med sættet Kreatid med Æskebarn, der er specielt designet til at inspirere fantasien hos piger og drenge fra 4 år.
Kreativt legesæt til børn – Indeholder en minidukkefigur af Gabby, en figur af Æskebarn og forskelligt kunstnerisk tilbehør, bl.a. maling, en pensel, saks og spraydåse.
Legetøj til rolleleg – Børn kan hjælpe Gabby og Æskebarn med at male et billede og bygge en model af Gabbys dukkehus med hjælp fra en stige, så karaktererne kan nå de højeste steder.
Legetøj til førskolebørn – En startklods og modeller, der er nemme at bygge, sikrer, at små børn hurtigt kan komme i gang med at bygge og gå i gang med den sjove leg.
Gave til piger og drenge fra 4 år – Det kreative legetøj til børn er designet til at inspirere og underholde fans af kreative aktiviteter, byggesæt og tv-serien Gabbys dukkehus fra DreamWorks Animation.
Flere Gabbys dukkehus-legesæt – Se hele udvalget af LEGO® Gabbys dukkehus-byggesæt (sælges separat) for at få endnu flere måder at lege på.
Byggelegetøj til børnehavebørn – Det brede udvalg af inspirerende, udviklende LEGO® sæt til børn fra 4 år introducerer dem til et univers af filmfavoritter, tv-karakterer og hverdagens helte.

  • Varenummer
    5702017582481
  • Producent
  • Mærke
Bestsellers i LEGO