LEGO DUPLO My First - Store følelser - 10415
LEGO DUPLO My First - Store følelser - 10415
.
DKK 269,95 / STK
DKK 215,96 ekskl. moms
  •  

Legetøj med følelsesmæssig læring til de mindste – LEGO® DUPLO® Mine første-sættet Store følelser indeholder 4 udtryksfulde karakterer, der hjælper små børn fra 1½ år med at forstå forskellige følelser.
Legetøj, der kan bygges og ombygges – Legetøjet kan stables og indeholder 23 klodser, herunder 8 ansigtsudtryk og 4 klodser med hårelementer, så det kan tilpasses i det uendelige og sørger for, at der hele tiden sker noget nyt i legetiden.
Kreativt læringslegetøj – Ved at stable de farvede legeklodser kan små børn matche eller kontrastere figurernes hår og derefter bruge udtryksklodserne til at vælge, hvordan LEGO® DUPLO® personerne har det.
Opbyg finmotorikken – Legetøjsfigurerne har farvede hårelementer i interessante former, der er sjove for nysgerrige små fingre at udforske.
Gaveidé til de mindste – Er du på udkig efter legetøj til et lille barn, der fortjener en gave? Forkæl barnet med denne sjove fødselsdagsgave, julegave eller overraskelse i enhver anledning.
Legetøj til små børn – Klodserne og elementerne i dette LEGO® DUPLO® sæt med venskabstema er blevet kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de opfylder krævende standarder for børns sikkerhed.

  • Varenummer
    5702017583259
  • Producent
  • Mærke