LEGO DUPLO My First - Dyretog - 10412
LEGO DUPLO My First - Dyretog - 10412
.
DKK 179,95 / STK
DKK 143,96 ekskl. moms
  •  

Legetøj med dyr og køretøj – LEGO® DUPLO® sættet Mit første dyretog til børn fra 1½ år indeholder 4 dyr, der kan bygges, og 3 aftagelige vogne, der kan trækkes og inspirere til kreativ rolleleg.
Læringslegetøj til de mindste – Små børn lærer sjove farvematchende færdigheder, når de sætter dyret sammen med den rigtige farvede vogn.
Legetøjstog, der kan bygges og ombygges som inspiration til kreativ leg – Små børn kan følge kortene for at bygge legetøjsdyrene eller bruge de ekstra klodser til at skabe væsner, de selv finder på.
Et legetøj, der udvikler finmotorikken – Toglegetøjet til de mindste har sjove funktioner, der hjælper med at udvikle finmotorikken, når de forbinder vognene og vipper med hanens fleksible hals.
Idé som fødselsdagsgave til de mindste – Giv dette fysiske legesæt som fødselsdagsgave eller overraskelse i enhver anden anledning til små børn fra 18 måneder.
Byggesæt af høj kvalitet – Klodserne og elementerne i LEGO® DUPLO® legetøj er blevet kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de opfylder krævende standarder for børns sikkerhed.
Sjovt legetøj med hjul – Glæd et lille barn, der elsker køretøjer, legetøj med dyr og sæt med naturtema, med dette og andre LEGO® DUPLO® læringstog (sælges separat) i sortimentet.

  • Varenummer
    5702017567396
  • Producent
  • Mærke