LEGO DUPLO Disney TM - Mack til væddeløb - 10417
LEGO DUPLO Disney TM - Mack til væddeløb - 10417
.
DKK 179,95 / STK
DKK 143,96 ekskl. moms
  •  

Byggelegetøj med køretøj til unge lastbilfans – Sæt gang i kreativ leg for små børn fra 2 år med sættet Mack til væddeløb, inspireret af lastvognen fra Disney og Pixars Biler-film.
LEGO® DUPLO® lastbil med kreativt tilbehør – Indeholder en model af Disney og Pixars Mack fra Biler-filmene, der kan bygges og køre, samt en klodsbygget værkstedsstation, motorklods og en kegle.
Leg med køretøjer for små mekanikere – Med inspiration fra Disney og Pixars Biler-film kan små børn læsse Lynet McQueens motor fra den røde legetøjslastvogn, der kan bygges, og derefter kan de tune den ved hjælp af skruenøgle-elementet.
Gaveidé til de mindste – Sættet vil være en sjov fødselsdagsgave, julegave eller overraskelse i enhver anledning til små børn fra2 år, der elsker legetøj med køretøjer, og til unge fans af Disney og Pixars Biler-film.
En sikker legeoplevelse – Alle biler, lastbiler, klodser og elementer i LEGO® DUPLO® │ Disney og Pixar sæt testes grundigt for at sikre, at hvert eneste byggelege tøj lever op til de højeste internationale sikkerhedsstandarder.

  • Varenummer
    5702017583570
  • Producent
  • Mærke