LEGO DUPLO My First - Dagligdagens rutiner: Badetid - 10413
LEGO DUPLO My First - Dagligdagens rutiner: Badetid - 10413
.
DKK 89,95 / STK
DKK 71,96 ekskl. moms
  •  

Legetøj til badeværelset for de mindste – Lær små børn fra 1½ år om sunde vaskerutiner med LEGO® DUPLO® Mine første-læringslegetøjet Dagligdagens rutiner: Badetid.
Læringslegetøj til små børn – Indeholder 2 legetøjselefanter samt et toilet, et bad og en bruser bygget af slidstærke LEGO® DUPLO® klodser og elementer, så børn kan udspille sjove baderutiner.
Legetøj, der styrker social og følelsesmæssig udvikling – Figuren af en elefantunge har et trist og et glad udtryk, så de mindste kan udspille deres følelser omkring baderutiner med deres nye dyreven.
Gaveidé til små børn – Forkæl et lille barn, der elsker legetøj med dyretema, med denne overraskelse, der er nem at bygge når som helst.
Byggesæt af høj kvalitet – Klodserne og elementerne i LEGO® DUPLO® sæt er blevet kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de opfylder krævende standarder for børns sikkerhed.
Designet til at styrke børns udvikling – Dette LEGO® DUPLO® sæt hjælper også små børn med at udvikle deres finmotorik og evner til selvudfoldelse, samtidig med at det viser dem, hvor sjov badetiden kan være.

  • Varenummer
    5702017583235
  • Producent
  • Mærke